myBrand Event

In de ‘Connected World’ waarin we leven zijn er overal applicaties en is er overal data. De integratie van al deze elementen is een steeds belangrijker onderwerp en is daarmee cruciaal voor de digitale transformatie van een organisatie. De parallel met muziek is eenvoudig te trekken. Een symfonie klinkt pas goed als compositie, instrumenten en muzikanten optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Op 19 september brengt myBrand als dirigent deze werelden samen. In het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam organiseren wij het event “Integratie, de sleutel tot een succesvolle digitale transformatie”.

Tijdens dit event gaan we in op de mogelijkheden om ICT kosten te verlagen en de toegevoegde waarde van integratie aan te tonen. Door conceptueel gedachtengoed, de visie en oplossingen van SAP, verhalen uit de praktijk door onze klanten, het integratieconcept van Dell Boomi, het belang van security en alles over IoT in één middag te combineren, geven we invulling aan myBrand’s visie op geïntegreerde dienstverlening.

De events van myBrand zijn een bijdrage aan het SAP-ecosysteem en zijn bedoeld om informatie uit te wisselen, klanten met elkaar in contact te brengen en ervaringen te delen.

toevoegen aan mijn agenda Bekijk de sprekers

📅 Donderdag, 19 september
🎼 Het Koninklijk Concertgebouw
📍 Concertgebouwplein 10 te Amsterdam
⏰ 12:30uur – 17:00uur 
💰 Aanmelden is gratis
🅿️ Parkeren: Q-Park Museumplein

 

aanmelden


Sprekers

Jan Penninkhof

Jan Penninkhof | SAP

Connect jouw Intelligent Enterprise naadloos met SAP Cloud Platform Integration Suite

The Intelligent Enterprise is nergens zonder integratie. Ontdek hoe SAP vanuit een strategisch oogpunt naar integratie kijkt en uit welke integratieopties SAP’s integratiesuite momenteel bestaat.

Robotic Automation

#RPA, #Automation, #Robotic Automation, #Digital Transformation. Conclusion Smart Automation – a new label within Conclusion. I inspire and motivate colleagues to stimulate RPA as a strong component within the Digital Transformation programs. On the other hand, I help clients on their journey to realize the benefits of automation, not only from a technical point of view, but also by sharing experiences and guiding organizations to gain from Digital transformations

Erick Schabracq | Conclusion Smart Automation

René Klomp | Dell Boomi

Dell Boomi: Get on the faster, smarter path to digital success

Dell Boomi, de marktleider op het gebied van iPaaS (Integration Platform-as-a-service). René Klomp neemt je mee in zijn verhaal over de combinatie van Dell Boomi en SAP. Deze oplossing gaat verder dan alleen het opzetten van EDI- of B2B-communicatie. Het ontsluiten van data via API-management, het vullen van een datawarehouse met ETL en meer; het is allemaal mogelijk met Dell Boomi.

Business value met IoT, verhalen uit de praktijk

Industrie 4.0 en daarbij IoT gaat over het verbinden van de Operationele Techniek van productie systemen met de administratieve IT systemen. Doel van deze koppeling is hogere efficiëntie, hogere klanttevredenheid en nieuwe producten en diensten. In deze sessie gaat Robbrecht van Amerongen, Head of IoT bij Conclusion, nader in op de business value Conclusion voor haar klanten heeft bereikt. Ook vertelt hij aan de hand van concrete klantcases meer over best practices en welke valkuilen je moet vermijden. 

Robbrecht van Amerongen | Conclusion

Iddo Rijsdijk | myBrand

De integratie trends 2020

Welke trends zijn van invloed op de manier waarop bedrijven en applicaties gegevens met elkaar uitwisselen? Ontdek welke oplossingen er op de markt zijn en hoe je deze in kan zetten om je bedrijf optimaal voor te bereiden op de connected enterprise.

Marcel Antons | myBrand
Strategie & Innovatie Directeur | dagvoorzitter

Corianne Visser | myBrand
Marketing & Communicatie Manager | Organisatie

Joost Weghorst

Joost Weghorst | myBrand
Integratie expert | organisatie